Oče je človek, ki ima hrbtenico. (Marija Magdalena Novak)

Društvo katoliških pedagogov Slovenije (DKPS)

Rožna ulica 2

1000 Ljubljana

tel.: 01/43-83-983

e-pošta: dkps.pisarna@gmail.com

  DruštvoSeminarjiRevija VzgojaProstovoljno deloProdajaKlub VzgojaNapovednikAktualno 
  DKPS > Revija Vzgoja > Odmevi  

V začetku leta 2016 smo na spletnih straneh pripravili anketo o reviji Vzgoja. Nanjo se je odzvalo 237 ljudi (s klikom na anketo), veljavni so podatki 148 oseb (ker so izpolnili večino ankete). Anketo je v celoti izpolnilo 125 oseb. Nekatere podatke predstavljamo.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste v anketi sodelovali. Kdor bi še želel izraziti svoje mnenje, ga bomo veseli; to lahko stori v obrazcu na desni strani.

Hvala za sodelovanje!

Odmevi naših bralcev

Foto: Alenka Veber
  • "V reviji Vzgoja dobim veliko koristnih in uporabnih informacij. Tudi pri pripravi diplomske naloge so mi članki iz Vzgoje veliko pomagali. Prebirala sem jih tudi za nekaj let nazaj."

Violeta

  • "V reviji je veliko zanimivihin praktičnih prispevkov o vzgoji, o delu v razredu in vrtcu, zanimivi so pogovori s strokovnjaki. V reviji je predstavljena literatura, dogodki iz življenja DKPS. Revijo smo uporabili tudi v šoli za starše."

Helena

  • "Revija mi je všeč, ker v njej najdem članke, ki so na visoki strokovni ravni, so zelo praktični in ponujajo ideje, rešitve, namige za vsakodnevno delo z otroki na področju izobraževanja, so zelo aktualni."

Marija

  • "Revija je zelo dobra, vsebuje veliko zanimivih, aktualnih tem. Tu dobim dobre ideje za pogovor pri razrednih urah in doma."

Jana

  • "Revija Vzgoja je uporabna, ker mi določene vsebine pomagajo pri pouku, ob določenih pa se izobražujem in poglabljam svoje pedagoško znanje."

Tina

  • "Prebrala sem zadnjo Vzgojo. Čestitam, posebej se me je dotaknil članek Matere in sinovi. Hvala Andreju Perku in Tebi, uredniku. Želim Ti veliko moči in volje za nadaljne delo."

Bernarda


  • "Cenim to, da za revijo piše veliko različnih avtorjev - tako revija kaže na svojo širino, svojo odprtost. Cenim tudi, da se lotevate aktualnih tem - npr. o izboru za Cankarjevo tekmovanje in druge. Hvala vam!"

Mojca


  • Hvala, da ste pisali o izboru knjig za Cankarjevo tekmovanje. Podprli ste nas, učitelje pri zavzemanju za otroka, za njegovo dobro.

Mira

 

 


 

Veseli smo mnenj bralcev. Sporočite nam tudi Vaše mnenje ob listanju po reviji ali poglobljenem prebiranju člankov.

Tu nam lahko sporočite svoje mnenje

Želim vam sporočiti svoj odmev
 

© 2011 Društvo katoliških pedagogov Slovenije | dkps.splet(at)gmail.com | Oblikovanje in izvedba: Studio Kham