Imejte na široko odprta vsa vrata, vratca in okna pa tudi srce, da bi lahko vselej in neovirano prišlo k vam srčno prijateljstvo in resnična, prava, topla človeška ljubezen.

Julius Kugy

Vpliv nosečnosti, poroda in prvih treh let življenja na otrokov kasnejši razvoj

Seznanimo se z nevrološko osnovo razvoja otrokovega govora, pozornosti, vedenja, intelektualnih sposobnosti, čustvovanja, samostojnosti. Razjasnimo ovire v otrokovem nevrološkem razvoju, ki se kažejo kot razvojne, učne ali vedenjske motnje, ter vpliv dejavnikov sodobne družbe na razvoj otrok in porast odklonov v razvoju otrok.

Trajanje seminarja: 8 ur

Ciljna skupina: Seminar je namenjen vsem pedagoškim delavcem (vzgojiteljem, učiteljem, profesorjem, razrednikom, šolskim svetovalnim delavcem, ravnateljem), staršem in drugim posameznikom.

Izvajamo ga za posameznike, zaključene skupine in šolske zbornice. Obseg in vsebino prilagodimo željam in potrebam slušateljev.

Pedagoški delavci lahko udeležbo na seminarju uveljavljajo pri predlogu za napredovanje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju.

Vodi: Marjeta Krejči Hrastar

Izvedba: Ljubljana, 30. 11. 2019

Cena: 95€

V primeru odjave zaračunamo stroške obdelave v procentni vrednosti seminarja: 0-5 dni prej - 10%, brez vnaprejšnje odjave - 50%.

 

Prijava na seminar Vpliv nosečnosti, poroda in prvih treh let življenja na otrokov kasnejši razvoj

Prijava na seminar

Kaj menijo udeleženci o seminarju

V soboto, 30. 11. 2019, je predavateljica Marjeta Krejči Hrastar izvedla seminar Vpliv nosečnosti, poroda in prvih treh let življenja na otrokov kasnejši razvoj.

Udeleženke seminarja so v evalvaciji podale svoje vtise o tem, zakaj se jim zdi vsebina seminarja pomembna in kaj so z udeležbo pridobile:

- Dobila sem odgovore, s katerimi sem prišla na predavanje, slišane stvari so obogatile moje znanje.

- Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje, uglašen odnos predavateljice z nami, dobila sem ogromno novih informacij in vaj, ki jih bom lahko že v ponedeljek uporabila pri svojem delu.

- Zelo cenim konkretne primere, podane na izobraževanju, in izmenjavo informacij.

- Tema me je pritegnila, čeprav sta otroka že velika. Dobila sem odgovore na posamezna vprašanja, otroka bom sedaj lažje razumela v njunih težavah, odzivih in vedenju.

- Predavanje je bilo zelo uporabno. Spoznala sem pomembnost znanj o refleksih in integraciji.

- Seminar bi vsekakor priporočila drugim, ker sem izvedela toliko koristnih informacij, ki mi bodo v pomoč pri delu in osebnem življenju.