Če si ljubezen, si eno veliko srce, si nekdo, ki prinaša iskrenost, toplino, smeh, mir, spoštovanje, pozornost, svobodo, življenje …

Erika Ašič

Strokovnost in srčnost soustvarjata šolsko kulturo

Predstavitev: Kakšna je ustaljena šolska kultura in kako jo izboljšati, da bi dosegali zadovoljstvo, uspeh in osebnostno rast vseh udeleženih? Kakšno vlogo imajo pri tem dobro pripravljen in izvajan vzgojni načrt, spodbudna komunikacija učitelja in njegovo poglabljanje strokovnih znanj in osebnostne rasti? Udeleženci bodo krepili veščine osebnostne in strokovne rasti, komunikacijske spretnosti in spoznavali ustvarjalne pristope učno-vzgojnih vsebin.

Trajanje seminarja: 8 ur

Izvedba: Ljubljana, 5. 3. 2022, prijave do: 24. 2. 2022

Predavateljici: Dragica Motik, Irma Veljić

Ciljna skupina: Seminar je namenjen mlajšim pedagoškim delavcem razredne stopnje in predmetnih stopenj osnovnih, srednjih šol, vzgojiteljem, učiteljem, šolskim svetovalnim delavcem in vsem zainteresiranim.

Za zaključene skupine (npr. šolske zbornice) dolžino in potek seminarja prilagodimo željam naročnika.

Pedagoški delavci lahko udeležbo na seminarju uveljavljajo pri predlogu za napredovanje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju.

Število udeležencev: 30

Cena:  75,00 € (cena za prijavljene preko sistema Katis - z dovoljenjem ravnatelja znaša 65,97 €).

V primeru odjave zaračunamo stroške obdelave v procentni vrednosti seminarja: 3 do 6 dni prej - 20%, 1 do 2 dni prej - 50%, na dan seminarja oz. brez vnaprejšnje odjave - 100%.

Za pridobitev potrdila, ki ga lahko uveljavljate kot strokovni pedagoški delavci, svetujemo, da se na seminar prijavite preko sistema Katis, ki omogoča najenostavnejšo pot do pridobitve potrdila.