Govori o odsotnih in povedal ti bom, kdo si.

francoski pregovor

Brain Gym® v vsakdanjem življenju (NOVO)

Učinkovit sistem Brain Gym® lahko preprosto uporabimo pri vsakodnevnih izzivih doma, v razredu, pri obšolskih dejavnostih, pri športu. Enostavni primeri in različice dejavnosti, ki temeljijo na teoriji edukacijske kineziologije obogateno  z mojo dolgoletno prakso uporabe sistema v  moji ambulanti z  otroci različnih starosti in sposobnosti. Spoznali bomo nekaj osnovnih vaj iz Brain gym - a® in njihovo delovanje.  Naučene vaje boste lahko takoj prenesli direktno vašim učencem, varovancem, otrokom, vnukom … ali pa jih kadarkoli uporabili tudi zase.

Brain gym®  je bil skreiran za učitelje in vzgojitelje, da lahko z njim v vsakodnevni v praksi podpirajo učenje svojih otrok.

Trajanje seminarja: 4 ure

Za zaključene skupine (npr. šolske zbornice) dolžino in potek seminarja prilagodimo željam naročnika.

Ciljna skupina: Seminar je namenjen profesorjem, učiteljem, vzgojiteljem, specialnim pedagogom, socialnim pedagogom, logopedom, socialnim delavcem, psihologom, ravnateljem ter tudi staršem in vsem zainteresiranim.

Pedagoški delavci lahko udeležbo na seminarju uveljavljajo pri predlogu za napredovanje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju.

VodiMarjeta Krejči Hrastar

Izvedba: Ljubljana ali preko spleta, 12. 10. 2021, prijave do: 5. 10. 2021

Cena48 €

V primeru odjave zaračunamo stroške obdelave v procentni vrednosti seminarja: 3 do 6 dni prej - 20%, 1 do 2 dni prej - 50%, na dan seminarja oz. brez vnaprejšnje odjave - 100%.